Рекламации

За рекламация на закупен от нас продукт, моля обадете се на тел. 0899335969

Рекламации на стоки в гаранция се приемат в офисите на ЕТ "Ви Джи Ей - Светлозар Славчев", след предварително обаждане на тел. 0899335969, като може да се изпращат и по куриер до офиса на ЕТ "Ви Джи Ей -  Светлозар Славчев".

При рекламация, транспортните разходи до офиса на ЕТ "Ви Джи Ей -  Светлозар Славчев" и обратно до клиента са за сметка на клиента, освен в случаите когато не е договорено друго.


Продуктити трябва да бъдат с пълна окомплектовка и в оригинална опаковка, почистени и със здрави гаранционни стикери, придружени от гаранционна карта или нейно копие. Ако стоката е изпратена с куриерска фирма, тя трябва да бъде придружена и с попълнен протокол за сервизно обслужване с данни за клиента и описание на дефекта. Ако рекламацията се предявява в офиса на ЕТ "Ви Джи Ей -  Светлозар Славчев", протоколът се попълва на място.

 

Протокол за сервизно обслужване можете да изтеглите от ТУК.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите.:

 

Съгласно ЗЗП сме длъжни да Ви предоставим следната информация:

 

1. Името и адреса ни: ЕТ "Ви Джи Ей - Светлозар Славчев" , гр. София 1359, ж.к. Люлин, бл. 409, вх. Е.

 

2. Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.

 

3. Цената на стоките изписана  на страниците за представяне на съответния продукт.

 

4. Стойността на транспортните разходи за доставка, които НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките можете да видите в рубриката Как да купя?.

 

5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с нас.

 

6. Начините за Доставка са описани подробно в Как да купя?

 

Вие като потребители имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката в случай , че те не са използвани, не е нарушавана цялоста на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.