За нас

Добре дошли 

Добре дошли на страницата на VGA SAT TV, при нас може да намерите всичко свързано с приемането на сателитни радио и телевизионни програми. Нашият екип ще Ви помогне да направите правилния избор при закупуване на сателитна техника.

Услуги 

Фирмата се занимава с продажба, доставка и монтаж на сателитни системи за приемане на радио и телевизионни програми. Също така структурно окабеляване и изграждане на станции за приемане на сателитни програми в хотели, почивни бази и т.н. 

За настоящи и бъдещи клиенти 

За своите настоящи и бъдещи клиенти и за всички фенове на сателитната телевизия, екипът на VGA SAT TV създаде ФОРУМ. http://www.vga-sat.com/forum/ Там може да обменяте информация с други потребители, да получите съвети и помощ /а защо не и Вие да помогнете/, да научите много интересни неща свързани със сателитната телевизия.

За фирмата 

ЕТ "Ви Джи Ей" е създадена през 1998г.. В периода 2000г. - 2003г. фирмата е лицензиран кабелен оператор. В следствие на натрупания опит в сферата на комуникациите, фирмата се преструктурира и насочи в продажбата и изграждането на системи за приемане на спътникови радио и телевизионни програми. 

За нас е удоволствие да споделим опита си в тази област с нашите клиенти и партньори