BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

Нов раздел във Форума

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> АНКЕТИ
Предишната тема :: Следващата тема  

Да се отворили нов раздел във Форума: Бисерите на TIESTO /Здравко Михов/
Да
47%
 47%  [ 8 ]
Не
17%
 17%  [ 3 ]
Не е необходимо, всички знаят че е .....
35%
 35%  [ 6 ]
Общо гласове : 17

nvga
Site Admin
Site Admin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 16-12-2010 9:58 pm    Заглавие: Нов раздел във Форума Отговорете с цитат Back to top

Моля гласувайте
Да се отворили нов раздел във Форума а именно:

Бисерите на TIESTO /Здравко Михов/ тук известен и като MarIboro

Нямах желание да се занимавам с него, но след последните му глупости се чувствам лично засегнат. Cool
Все пак ние продаваме този приемник и го налагаме на българския пазар.

Ето какво е сътворил:

Цитат:
Optibox Koala HD

Самоче OSCAM е едно, а CCcam съвсем друго ! Като се има напредвид, че вторият е писан от Uvadi Team и за Dreambox е оригинален !

Най-доброто копие на CCcam като изпълнение правено досега е Incubus при IPBOX приемниците !

OSCAM е известен като бившия MPCS ! За Клиент режим става с по стари версии на CCcam, като например CCcam 2.0.9, отделен въпрос е, че 90% от хората с карти на BSKYB, SKY Deutschland, Sky Italia, както и много друго отдавна не ползват CCcam 2.0.9, както и по стари версии като CCcam 2.0.4, където има дупки в сигурността и е възможно да се предлагат фалшиви карти които не работят, както и през Newcamd през CCcam (NewCS).

Чистият CCcam работи единствено на DREAMBOX приемници, както и в сървър режим, така и може да се добавят до над 4000 различни карти (и повтарящи се), при упоритост и дълготрайно поддържане и експлоатиране на CCcam сървър, могат да се направят до 150 карти на hop 1 !

Това става единствено при CCcam 2.1.4 2.2.0, 2.2.1 сега започват работа и по новите му версии !

CCcam 2.0.9 и 2.0.4 си остава в миналото а подобни приемници се правят с една единствена цел и подобни емулатори просто правят конекция към CCcam сървър, а не ползват реален и оригинален CCcam, както и не могат да работят в сървър режим !

Ей тоя човек Бай Милен ще се разсипе, за какво му е сега в тая зима при тия поледици и затворени проходи да пътува до Букурещ и китайските складове - БАЗАР ЕВРОПА, ние ги знаем ! После и да бута пари на митничарите, ама те там митничарите сами си ги искат и не питат много много ! Виж сигурен, съм че ако не друго поне се е снабдил с уиски от някой FREESHOP без бандерол и без платени акцизни и митнически такси. А след това като стигне до Русенското МЕТРО (което е близо до границата Русе - Гюргево) и като види, че цената на уискито е по-ниска от тая на FREESHOP-a и ще каже, ей прекарал съм се, еми да, да беше си седял на село, кротко и мирно и нямаше да мръзнеш по границите и митниците .

Ето го и великият BAZAR EUROPA - Букурещ Румъния (нещо като Софийското Илиянци, и китайските складове по разни неизвестни и нелегални и нелигитмни пазари които се отварят веднъж седмично). По подобни изложения, работят Румънски цигани, китайци, араби и друга и подобна измет за която касовият апарат и дори стоковите разписки са нещо чуждо за нормалните хора ! В тези грамадни на пръв поглед молове, тези цигани палят фасове и ги горят на земята, а тоалетните са разбити ! Има грамадни пакринзи дълги по няколко километра ! А да ходиш по такива съмнителни места и да зареждаш стока от там за по 1 до 15$ на бройка и после да я продаваш за колкото продава другаря от Овча Купел - Optibox Koala-та, без никакви документи не е съвсем чиста работата ! А на мен ми е ясно, че той не ги зарежда от тези големите молове, а от близкия черен пазар близо до тях, приличащ на цигански битак, където всичко е по 1$ и трябва обаче да вземеш 100бр. иначе не дават ! Ама така е Бай Милен взима подобни боклуци по 1$ и после ви ги продава по 600лв, а вие ходите при него и си давате парите за подобни боклуци ! Снимките са публикувани от личният ми профил в myspace, снимани с един пореден GSM който носих със себе си, докато бях там !

Цитат:
И ние понеже сме по почени от Бай Милен, ще заредим тая китайска пръчка Optibox Koala HD, самоче няма да я пуснем за 600лв както я е пуснал той, а ще я пуснем за 200лв каквато е и реалната цена на подобни пръчки като тази !

Цитат:
Мисля, че 149лв за приемник произведен в Южна Африка е идеална цена, а вече се предлага и в България !

Естествено софтуените "специалисти" от квартали Овча Купел и квартал "Редута" са се погрижили Енигмата да работи безотказно !

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> АНКЕТИ Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson