BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

Каква платка да избера

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> SKY STAR2
Предишната тема :: Следващата тема  
phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Сря 24-08-2011 9:23 am    Заглавие: Каква платка да избера Отговорете с цитат Back to top

Ще правя първите си опити да си пусна телевизия на компютъра и искам да си купя HD платка .Каква трябва да е платката , трябва ли да подържа шеринг и как става?

Последната промяна е направена от phatsmall на Сря 24-08-2011 7:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря 24-08-2011 10:25 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Вземи си TechniSat SKYSTAR HD 2 всичко останало го има тук http://skystar.org/

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Чет 25-08-2011 8:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Всички тези неща работят ли под windows 7 ?

Последната промяна е направена от phatsmall на Чет 25-08-2011 4:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път

giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет 25-08-2011 10:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Не работя с windows 7... Незнам

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 26-08-2011 8:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

TechniSat SkyStar 2 eXpress HD TV-Tuner - тази платка е на същия производител , ще върши ли същата работа , че май мога да я купя доста по евтино от EBAY.Според мен би трябвали да е по-бърза , защото е на pci-express.

giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пет 26-08-2011 10:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Попринцип трябва да е така само провери дали тунера е сателитен,че неразбрах,
.

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Съб 27-08-2011 3:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

PCI Express card to receive free digital TV and radio programmes via satellite (DVB-S/DVB-S2) on your PC.
За сателитна телевизия е.
В крайна сметка спечелих от ebay въпросната платка http://www.technisat.de/indexdb47.html?nav=Sat_DVB_S_,de,1294131238891-1284033062889
за 21 паунда чисто нова , сега чакам да дойде за да видя каква китайска чудесия съм си купил , нищо , че пише made in germany.

neo
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Сря 19-10-2011 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

привет phatsmall,
имате ли отзиви относно новата TechniSat SkyStar 2 eXpress HD TV-Tuner
сателитна платка за ПК?

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 21-10-2011 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ами платката работи идеално доста бързо превключва каналите , сканира бързо , успях да подкарам дистанционното със Dvbviewer pro без абсолютно никакви проблеми , единственото което ме тормози малко това е , че HD каналите работят без никакви проблеми , но процесора ми в този момент е на 60-70% Athlon II X2 250 /3.0G/2MB/BOX s.AM3 което ми се вижда малко множко или не знам как да подкарам хардуерен 3D ускорител - ако някой има идея да помага.Пробвах и запис от HD канал и става супер без да се налага да конвертираш и т.н.
Иначе казано към платката нямам никакви забележки.

neo
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Вто 29-01-2013 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

сега виждам,че си писал,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
за HD каналите ,инсталирай CORE AVC Video decoder и включи хардуерното ускорение на видеото,от 70% пада на 30%,това важи
за NVIDIA //////nvidia cuda in use;;;;;;;;;;;;;
може да пробваш и с Lav Video Filter за HD програмите.

сега да питам,
върти ли мотор без проблеми SkyStar 2 eXpress и от къде може да се
закупи?

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Вто 29-01-2013 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Нямам мотор и не знам дали може, но това за HD каналите го оправих по същия начин както си описал и натоварването на процесора е на не повече от 30%.
Иначе платката съм я купил от Ebay.

neo
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Вто 29-01-2013 4:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

phatsmall написа:
Нямам мотор и не знам дали може, но това за HD каналите го оправих по същия начин както си описал и натоварването на процесора е на не повече от 30%.
Иначе платката съм я купил от Ebay.

бро,питах те нещо на лични.............................

phatsmall
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Сря 30-01-2013 8:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

бро отговорих ти нещо на лични, съжалявам ама нямам много свободно време.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> SKY STAR2 Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson