BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

Свободни CCcam сървъри

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> CCcam
Предишната тема :: Следващата тема  
spanopolski
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 18-10-2013 8:12 am    Заглавие: Свободни CCcam сървъри Отговорете с цитат Back to top

Колеги какво ще кажете за свободните ЦЦцкам линии и сървъри,които циркулират из нета?Бихте ли споделили такива.които работят що годе стабилно.Наясно съм,че безплатен обяд няма,но все пак се намират такива.Нека всеки да сподели ако е възможно Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
riki088
Експерт
Експерт

МнениеПуснато на: Пет 18-10-2013 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Това малко трудно да ти се казва кой работи стабилно,понеже докато се тества той може и да угасне.Аз използвам следната тактика:нареждам десеттина сървъра в кама и си гледам.На другата сутрин един по един ги проверявам и който е спрял го махам.След това вкарвам нови.Тоя начин на гледане си е чиста аванта,стига човек да разполага с време и нерви. Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
spanopolski
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Нед 20-10-2013 7:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Еми дай някой от тия дето не спират де Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
riki088
Експерт
Експерт

МнениеПуснато на: Пон 21-10-2013 12:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

spanopolski написа:
Еми дай някой от тия дето не спират де Very Happy

Говоря за тия които са Free и спират.Затова ги подменям всеки ден.Другите които не спират са $ и не циркулират из нета.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mp3sss
новобранец
новобранец

Местожителство: с.Радиево/Свищов/

МнениеПуснато на: Сря 22-01-2014 3:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

като цяло зависи на коя версия с колко карти,но пак картите не са водещи аз съм вкарвал камове и са ми вървяли по 3-4 дена и няма никакъв проблем отварям си всичко !

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Мария
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Съб 02-11-2024 10:47 am    Заглавие: Запитване за cccam Отговорете с цитат Back to top

Здравейте.

Не знам дали тук е правилното място за въпросът ми, но все пак да питам и ако Админа сметне че нарушавам правилата нека да изтрие поста ми.

Търся Албумът на забравената от всички певица Шер, моля ако някой може да помогне с информация.

Благодаря предварително за съдействието!

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> CCcam Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson