|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
Пуснато на: Вто 03-02-2015 12:03 pm Заглавие: Сателитна телевизия от Мтел / възможности |
 |
|
Здравейте на всички!
Имам един лек въпрос, прощавайте ако ви изглежда тъп но съм нов в тая сфера. Преди около месец ми инсталираха сателитна телевизия от Мтел със антена подобна на тази от Булсатком, с 2 конветртора/двоен такъв за 2 приемника.
Въпросът ми е: Може ли на тази антена да се инсталира моторче, което да я върти и съответно да търся други сателити/спътници които са със свободни канали? Ако да - как да стане, какво ще препоръчате?
Благодаря,
Владо |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
AChechev Разбиращ

Регистриран на: 06 Авг 2006 Мнения: 230 Местожителство: Sevlievo  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
AChechev Разбиращ

Регистриран на: 06 Авг 2006 Мнения: 230 Местожителство: Sevlievo  |
Пуснато на: Вто 03-02-2015 4:53 pm Заглавие: |
 |
|
Картата няма нищо общо с FTP каналите,Тя е само за кодирани канали.Като гледам,приемника няма такава функция/обикновенно операторски приемници се ползват за един спътник/Но на 16Е има свободни каанали.Ако приемника може да избира ръчно транспордери ползвай това: http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
Пуснато на: Вто 03-02-2015 6:25 pm Заглавие: |
 |
|
Kaon 1300 HD е моделът на приемника. За съжаление в т.нар. "user manual" който е в кутията и на сайта на МТел няма описано как да търсим/сменяме транспондера. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
blajev Moderator

Регистриран на: 03 Дек 2005 Мнения: 839 Местожителство: Fuengirola-Espana  |
Пуснато на: Сря 04-02-2015 9:57 am Заглавие: |
 |
|
Ако си мераклия за мотор,връщаш им скопеното дърво и искаш да ти го сменят с модул и след това си копуваш свестен приемник който подържа модула им и си готов,друг е въпроса с тази малка антенка какво ще изкараш и въпросът е,че са си разходи ако искаш екстри! _________________ Искаш ли да бъдеш умен, научи се да питаш разумно, да слушаш внимателно, да отговаряш спокойно и да престанеш да говориш, когато няма повече какво да кажеш. Й.Лаветер |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
Пуснато на: Пон 23-03-2015 12:07 am Заглавие: |
 |
|
Тази вечер се разрових из нета и доста канали успях да открия благодарение не Мтелското оборудване. Следва въпрос - как да ги разкодирам ?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
sergo Разбиращ

|
Пуснато на: Пон 23-03-2015 3:13 am Заглавие: |
 |
|
Като си платиш.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
Пуснато на: Пон 23-03-2015 9:36 am Заглавие: |
 |
|
sergo написа: |
Като си платиш.  |
Ок, това е ясно Въпросът е как? Специално Sky Sports Italia си струва всяко евро. Или май не е възможно изобщо да ползвам/плащам тия канали? И тук идва другия въпрос - има ли начин да се разкодират "по втория начин" ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
sergo Разбиращ

|
Пуснато на: Пон 23-03-2015 11:24 am Заглавие: |
 |
|
С това обурудване можеш да гледаш само каналите на МТел,за всички други начини има други приемници от 50 до 850лв.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Venko Експерт

Пуснато на: Пон 23-03-2015 5:16 pm Заглавие: |
 |
|
Колега, извинявай, но имам въпрос. Можеш ли да гледаш хърватските канали? Ходих в офиса на МТел до Операта и там една кака ми обясни, че може, ама не може. Затова питам абонат. Благодаря предварително.  _________________ Венко |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
blajev Moderator

Регистриран на: 03 Дек 2005 Мнения: 839 Местожителство: Fuengirola-Espana  |
Пуснато на: Пон 23-03-2015 6:13 pm Заглавие: |
 |
|
Venko написа: |
Колега, извинявай, но имам въпрос. Можеш ли да гледаш хърватските канали? Ходих в офиса на МТел до Операта и там една кака ми обясни, че може, ама не може. Затова питам абонат. Благодаря предварително.  |
Друга платформа са колега нищо,че са Конакс,все едно с карта на булсат да ти трагне полариса,няма как да стане! _________________ Искаш ли да бъдеш умен, научи се да питаш разумно, да слушаш внимателно, да отговаряш спокойно и да престанеш да говориш, когато няма повече какво да кажеш. Й.Лаветер |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Venko Експерт

Пуснато на: Вто 24-03-2015 11:42 am Заглавие: |
 |
|
Не са друга платформа. И транспондерите са едни и същи.  _________________ Венко |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
vlado0686 новобранец

|
Пуснато на: Съб 28-03-2015 3:27 pm Заглавие: |
 |
|
Ура, сдобих се със приемник СКАЙ САТ. Сега искам да ви помоля да ми дадете линк за шеринг уеб сайт. Искам да си купя някакъв евтин пакет за да тествам ще мога ли да се справя. Някой да помогне? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |