BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

ядосан потребител
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> СЕКЦИЯ ЗА НЕДОВОЛНИ
Предишната тема :: Следващата тема  
sergo
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Сря 20-07-2011 2:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Абе не е точно така но нейсе,сравнение с другите два форума ,особено DTV-BG.COM,където един самозабравил се ПРОДУЦЕНТ,отдавна трябваше да не е там където е,абсолютен Мишок. Mr. Green

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ural
Баш майстор
Баш майстор

МнениеПуснато на: Сря 20-07-2011 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

sergo написа:
Абе не е точно така но нейсе

Кое "не е точно така"? Бъди по-конкретен! Дай примери, не бъди голословен!

valio9820
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Сря 20-07-2011 10:54 pm    Заглавие: re Отговорете с цитат Back to top

колкото и да ми се искаше да се надявам че всичко да е на ред не е , но няма значение уреда пак не зарежда добре е че вече го продадох на един кипърец и той е доволен поне за сега аз ще се оправям с него стига за него ,,,,,,, оптибокса за него си издърпах новия софтуер но не е от него махнах картата но не намирам новите ключове за проверка помогни ми за това ако можеш и дай ни сайт от къде да ги дръпна за което предварително ти благодаря

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Чет 21-07-2011 11:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ето ти ключета!!!!
http://dvb-upload.com/index.php?action=download&pid=340121
Разахивирай zip -a и копирай файла на флашката
Инструкция тук http://www.vga-sat.com/forum/viewtopic.php?t=2462

valio9820
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Вто 02-08-2011 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

ето ме отново СПОКО ПРОДАДОХ И ПРИЕМНИКА ОТЪРВАХ СЕ ОТ ВСИЧКО КОЕТО СЪМ КУПИЛ ОТ ВАС ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ВСИЧКО ДЕРЗАЙТЕ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sergo
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Сря 03-08-2011 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

valio9820 написа:
ето ме отново СПОКО ПРОДАДОХ И ПРИЕМНИКА ОТЪРВАХ СЕ ОТ ВСИЧКО КОЕТО СЪМ КУПИЛ ОТ ВАС ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ВСИЧКО ДЕРЗАЙТЕ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Добре си направил,явно тази техника не е за теб. Rolling Eyes

giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Сря 03-08-2011 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

valio9820 написа:

Само едно нещо немога да разбера,как така хем нещата неработят хем ти ги продаваш, интересно.... Shocked

blajev
Moderator
Moderator

Местожителство: Fuengirola-Espana

МнениеПуснато на: Чет 04-08-2011 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

giordano написа:
valio9820 написа:

Само едно нещо немога да разбера,как така хем нещата неработят хем ти ги продаваш, интересно.... Shocked

Ами те кипърците са балъци,имам едно мазе с повредени приемници и сат. техника,замислям се дали да не скоча до Кипър да ги продам

Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
sergo
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Пет 05-08-2011 12:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Много внимание му отделихте на тоя, за разлика от един друг псевдофорум наречен DTV-BG.COM.

giordano
Site Admin
Site Admin

МнениеПуснато на: Пет 05-08-2011 10:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ами опитах се да помогна ама нещо няма ефект Very Happy

Ural
Баш майстор
Баш майстор

МнениеПуснато на: Сря 17-08-2011 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

giordano написа:
Ами опитах се да помогна ама нещо няма ефект Very Happy

Ти се отнесе към него много коректно, сдържано, като към ваш клиент, а че той не разбира от добро отношение, ти вина за това нямаш. От теб каквото трябваше, ти го даде - обясни му, показа му от къде какво да вземе, как да го качи, това е. Другото вече не са твои проблеми.

sergo
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Пет 10-04-2015 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Има ли мишоци тука от DTV. Evil or Very Mad

blajev
Moderator
Moderator

Местожителство: Fuengirola-Espana

МнениеПуснато на: Пет 10-04-2015 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Мишоците отодавна напуснаха кораба майка,сега тука останаха само старите плъхове,които ги боли Х*Я ЗА ДТВ МАЙНА ФОРУМА! Laughing

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
sergo
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Пон 16-05-2016 8:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

По един голям к.р за дрима и дебелия шопар Продуцента,много поздрави хахахаха Laughing

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> СЕКЦИЯ ЗА НЕДОВОЛНИ Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson