BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

Плазма и LCD
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> ТЕЛЕВИЗОРИ
Предишната тема :: Следващата тема  
MarIboro
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Пон 11-02-2008 7:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Е аз от там нищо не съм пазарувал, просто когато щях да си купувам TFT LCD монитор минах и през тази фирма и това ми обесниха, както и да е. Сега каквото купувам за PC си го взимам на дистрибуторска отстъпка от JAR или MOST Smile.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
iwelichkow
Баш майстор
Баш майстор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 11-02-2008 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

ako си отварял монитор ще видиш,че дешифраторите по хоризонтала и вертикала (на матрицата) сав-у самото стъкло и не подлежат на смяна!
Иначе това с деф.матрица го чух когато си купувах филипса и ми казаха,че фирмата дава гаранция до един пиксел иначе ти го сменят монитора! Ама да не забравяме, че сме в БГ и процедурата сигурно е мани,мани....

Openbox x800, 150cm, 0.3db, 33E-5W

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
krasi_4010
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Пон 11-02-2008 10:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

MarIboro написа:
Точно това означава, сменят им изгорелите пиксели ...

Просто нямам думи! Да се смея ли да плача ли.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
proharde
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Вто 05-05-2009 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Здравейте! Имам въпрос относно картинтата на телевизор Самсунг 32 http://www.otest.co.uk/r/datenblatt/108196/samsung-le-32r87.html на които гледам сат тв през Optibox cx pvr. Въпроса ми е дали е нормално картината понякога да се вижда на квадратчета ? Дали ще се промени ако си закупя HD приемник образа на излъчваните канали от ИТВ които са SD. Или по точно какво качество на картината ще получа на SD каналите ако вържа HD приемника чрез HDMI кабел към телевизора . Поздрави @

rocco_sf
Разбиращ
Разбиращ

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря 06-05-2009 2:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Квадратчета се появяват когато е лош сигнала,или от самия канал,HD приемника няма да ти промени качеството на SD каналите,но ще можеш да гледаш HD канали, които с SD приемник не се гледат, и разбира се качеството ще е на ниво!!! Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Niki_varna
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 18-02-2022 12:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Никога не подценявайте плазмата. Но. за нещастие има един много неприятен дефект. Контраста отслабва. Тя плазмата си работи, но не е така както трябва да е. Говорим за плазма 2007-а годиа. За спалня не е напълно никаъв проблем. Погрешно и напълно неправилно е мнението, че плазмите прогарят. ПРи една умна, правилна употреба. си траят поне 15 години.

ananasko
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 18-02-2022 3:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Колко ли години ще изкара един олед тв?Предполагам по малко от на Кокича плазмата

Niki_varna
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 18-02-2022 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ако е качествен ОЛЕД-a, значително повече.

AChechev
Разбиращ
Разбиращ

Местожителство: Sevlievo

МнениеПуснато на: Пет 18-02-2022 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Аз преди години имах 42 инчова плазма.Ползвах в 2 в 1 хем гледам,хем се топлех.

Niki_varna
новобранец
новобранец

МнениеПуснато на: Пет 18-02-2022 10:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

О, разбира се. Хем гледаш, хем се топлиш Wink . Но добре си работиха Arrow

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> ТЕЛЕВИЗОРИ Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson