|
|
BG SAT - Форум за сателитна телевизия БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
tekotien новобранец

|
Пуснато на: Чет 20-10-2022 4:50 pm Заглавие: Проблеми с сателитни тв от 5джи |
 |
|
Здрасти
на 16Е имам проблем със Wness TV , na 1.9E имам проблеми със Балканика хд и другите на трансподера на който са .
Странното е че сигнала постоянно играе ,но не е от конвертор и на 2та спътника споменатите телевиизии секат яко, където живея от 2 страни на долната игпрната над нас улици има мобилни клетки на операторите.
Още по странното е че този проблем изчезва когато ползвам един ,16х1 дайсек марка мога да кажа стига да е позволено, но вие и сами може да се ориентирате то други освен тая марка която не казвам няма.
Та чрез този 16х1 дайсек дали има защита от ЛТЕ 5джи и всякакво джи не знам, но на него този проблем го няма !
Приемниците които ползвам са Next Star Ye 18000 HD Plus. и на двете антени една от която е цял 1 метър споменатите проблемни тв са с цетър 1.9Е и 16Е и на двете са централни конверторите .
Но сто процента дори 200 съм сигурен че мобилните предаватели правят проблема, обяснявам преди на 7Е исках да гледам каналите cine film cine series когато антената ми беше на едното място с пряка видимост към 2те мобилни антени, този транспондер не излизаше почти едва едва на моменти много слабо, преместих антенаа по далече и се появи сигнала !
Та ако мож да кажете какво да направя че да изчезне , това смущение и на другаият приемнмик ЛТЕ филтър за сателит стига ли или и друго е нужно ?
Благодаря |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson