BG SAT - Форум за сателитна телевизия
БЪЛГАРСКИЯТ САТЕЛИТЕН ФОРУМ

DRAGON

Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> DRAGON
Предишната тема :: Следващата тема  
ivan7475
потребител
потребител

Местожителство: СМОЛЯН / ПОМОРИЕ

МнениеПуснато на: Пон 14-11-2005 8:04 pm    Заглавие: DRAGON Отговорете с цитат Back to top

Търся от два месеца dragon kartа. Можете ли до ми кажете къде в момента има в наличност.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
iwelichkow
Баш майстор
Баш майстор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон 16-10-2006 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Не е лошо някой ако има наблюдения в-у този модул да сподели 2-3 думи ,намира ли се ,колко пари е доколкото знам съдържа емулатор щото имам приемник SamsungDSR9500AY ,който има 2 четеца за карти и 2 CI слота ,но не може да се сложи софт с емулатор.А да ми седи само така.... по-добре е да го продам иначе!?

Openbox x800, 150cm, 0.3db, 33E-5W

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
koko_varna
потребител
потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 2:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ако модула е конакс пускай шеринг през сийзън с lce Smile

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
koko_varna
потребител
потребител

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 2:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Ако вградения модул е Conax пускай шеринг през season. Не съм сигурен, но май има начин да проработи ако му се бае достатъчно. Аз имам Samsung 9500A CI и Conax 4.0e и работи. Може да проработи и през вградения.

riewsofia
Майстор
Майстор

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 9:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

iwelichkow написа:
Не е лошо някой ако има наблюдения в-у този модул да сподели 2-3 думи ,намира ли се ,колко пари е доколкото знам съдържа емулатор

Драгон модула е около 160-180лв. + 50лв. за лоудер карта + 50лв. за програматор Very Happy Поне такива бяха цените преди 2 месеца Very Happy Иначе нямам преки наблюдения.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger ICQ Номер
iwelichkow
Баш майстор
Баш майстор

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

То хубаво ама нямам модула само празни слотове ,освен ако нямаш впредвид четците за карти ама не знам дали през тях може да се ползва season интерфейса!? А относно цените Драгончето го срещах за около 120лв иначе мн. дебело егати, още повече че си имам СкайСат приемник.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
riewsofia
Майстор
Майстор

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Драгон модула се поставя в празен слот а внего Драгон лоудер картата Wink За цените в момента нямам представа Very Happy Според мен е безмислено скъпо Wink

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger ICQ Номер
krasi_4010
Разбиращ
Разбиращ

МнениеПуснато на: Сря 18-10-2006 10:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

Dragon модул е 150 лв. в Satcom Бургаз. Доставят ги с куриер в цялата страна.+ още лодер карта 50лв. и програматор 40лв.Май нямя смисал!!! Като се замисля(до колкото мога) по добре един Skysat majestic за 215 лв. от http://www.vga-sat.com/BOX/priemnici.htm.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
iwelichkow
Баш майстор
Баш майстор

МнениеПуснато на: Сря 01-11-2006 9:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

понеже не разбрах колегата koko_varna се връщам на въпроса : нямам модула само празни слотове ,освен ако нямаш впредвид четците за карти ама не знам дали през тях може да се ползва season интерфейса!?

koko_varna
потребител
потребител

МнениеПуснато на: Пет 03-11-2006 8:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат Back to top

за шеринг през сиизън само модул Telenor Conax 4.0e става.

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BG SAT - Форум за сателитна телевизия Форуми -> DRAGON Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Условия за реклама

Template Cobalt, Copyright © 2002-2006 Jakob Persson